Trådløse Netværksenheder

Trådløse Netværksenheder

Ranch Systems Trådløse Netværksenheder er hjertet i ethvert voksende automatiseringsprojekt. De udgør en altafgørende forbindelse mellem sensorer og udstyr i felten, og Ranch Master online software hvor brugere har adgang til data og og kan opsætte styring. Der er to tilgængelige systemer alt efter hvor stort området der skal dækkes er, og indenfor hvert system er der adskillige specifikke sendings valgmuligheder. De to systemer er:

 


RM210-frontLeft

Mesh Telemetri Systemer Disse består af en central base (RM210) der opretholder kontakt med den online server og software via WiFi eller mobilnetværk, og op til 25 mesh telemetri enheder (RS300) Der er spredt ud i de omgivende marker (der vil typisk være mindre end 25). Enhederne kommunikerer gennem et eller mere “hop” tilbage til basen. Disse systemer er billigere for større områder idet kun en central forbindelse til serveren er nødvendig for alle enheder.

 

 


RS300-left-cel-800l

Mobilnetværk Systemer Disse er enkeltstående systemer der består af en RS300 eller en RS130 (udstyret med et mobilmodem) på hvert sted. Denne enhed har en direkte mobil kontakt til serveren og har derfor ikke brug for en base. Dette systems er billigere for mindre områder (1-2 enheder) eller områder der er så spredt ud at det ikke er muligt at skabe et mesh netværk.


RS130v4-Small

 

Indenfor hvert system er der adskillige modeller tilgængelige for forskellige radiofrekvenser verden over og for data indsamling samt styring af udstyr (ved brug af RX300 udvidelsesenheden) Bemærk at RS300 er en universal enhed og kan blive konfigureret som enten en mesh enheder eller en mobilnetværksenhed.

For mere detaljeret information, click på de nedenstående links.

RM210 Base Station • RS300 Universal NodeRS130

Overvågning & Kontrol løsninger