Vejr Sensorer

Vejr Sensorer

nodews

RanchMaster understøtter et fuldt sæt af omkostningseffektive vejrsensorer kompatible med vores Trådløse Netværksenheder. Baseret på komponenter fra 3. parts producenter, er de tilpasset for at passe til Ranch Systems udstyret – og i mange tilfælde gjort mere robust for at opfylde vores højere standarder indenfor udendørs ydeevne og servicevenlighed.

Denne hjemmeside viser kun et udvalg af de tilgængelige sensorer baseret på de mest almindeligt bestilte. Hvis du ikke kan finde hvad du har brug for her, kontakt os endelig og vi vil med glæde undersøge dit specifikke sensorbehov.

Vores mest almindelige vejrsensorer er:

TP-RADTP-RAD – TEMPERATUR SENSOR I STRÅLINGSSKJOLD

TP-RAD er en præcision temperatursensor monteret i et holdbart strålingsskjold. Skjoldet beskytter temperaturmålingerne fra effekterne af solstråling og andrer kilder til udstrålet og reflekteret varme. En multi-plade konstruktion sikrer korrekt luftstrømning. Også inkluderet i dette produkt er et aluminiums monteringsbeslag og spændebånd der solid montering til pæle let.

 

TP-RS-NTCMICROTP-NTCMICRO – PRÆCISION TEMPERATUR SENSOR

TP-NTCMICRO er en præcision temperatur sensor anbragt i et rør af rustfrit stål og inkluderer 3 meters nedgraveligt kabel med et RS bajonet stik. Sensoren bruger et NTC måleelement specifikt kalibreret til en nøjagtighed på 0.1C indenfor en 0-40C rækkevidde.

 

TPRHTPRH-RAD (STD) (PRO) – TEMPERATUR- OG LUFTFUGTIGHEDSSENSOR I STRÅLINGSSKJOLD

TPRH-RAD er en kombineret temperatur og relativ luftfugtighed sensor-sæt monteret i et holdbart strålingsskjold. STD versionen er nøjagtig ned til 0.5C hvorimod PRO versionen er nøjagtig ned til 0.1C. Skjoldet beskytter Skjoldet beskytter temperatur- og relativ luftfugtighedsmålingerne fra effekterne af solstråling og andrer kilder til udstrålet og reflekteret varme. En multi-plade konstruktion sikrer korrekt luftstrømning. Også inkluderet i dette produkt er et aluminiums monteringsbeslag og spændebånd der solid montering til pæle let.

 

WSWDWSWD-DI7911 – VINDSTYRKE OG RETNINGS SENSOR

WSWD-DI7911 er en vindhastighed og retnings sensor (anenometer) designet for realtids sporing af vindforhold. Baseret på en central sensor fra Davis Instruments, inkluderer denne sensorpakke Ranch Systems vandtætte stik og monteringsudstyr og er opbakket af vores integrationsgaranti.

 

RG2RG-RSPRO – REGNMÅLER MED ROBUST PLADE TIL MONTERING PÅ PÆL OG FUGLE PIGGE

RG-RSPRO er en selvtømmende og frostsikker, elektronisk regnmåler der bruger vippeskåls princippet til at måle nedbør. RG-RSPRO er lavet af STYROSUN der er ekstremt resistent overfor både solens UV-stråling, varme og kulde. Dette gør RG-RSPRO til en fremragende regnmåler i alle klimaer. RG-RSPRO leveres med et Ranchsystems universelt monteringsbeslag i rustfrit stål, og kan derfor nemt monteres til bl.a. strutkanaler og rør.

 

DavisPYRPYR-RSDI6450 – PYRANOMETER (SOLSTRÅLINGS SENSOR)

PYR-RSDI6450 er en solstrålingssensor, hvilket betyder at den måler den tilstedeværende energi i lysets fulde spektrum i Watt per kvadratmeter (W/m2). Den pris-effektive PYR-RSDI6450 er baseret på photo-diode princippet om tilnærmelse, i modsætning til pyranometere af forskningskvalitet der koster betydeligt mere.

 

UV Radiation LW-DD1 – BLADFUGTIGHEDS SENSOR

LW-DD1 er en bladfugtighedssensor der bruger kapacitans-princippet. Den leverer en altafgørende input variabel til beregnede målinger som f.eks. Botrytis sygdoms indekset. Baseret på en central sensor fra Decagon Devices, er denne sensor gjort mere solid med et Ranchsystems Vandtæt bajonetstik.

Overvågning & Kontrol løsninger