Vandniveau og Andre Sensorer

Vandniveau og Andre Sensorer

tankfilter

RanchMaster leverer et fuldt sæt omkostningseffektive vand-overvågningssensorer der er kompatible med vores Trådløse Netværksenheder. Baseret på komponenter fra 3. parts producenter, er tilpasset til Ranch Systems udstyret – og i mange tilfælde gjort mere solide for at opfylde vores højere standarder for udendørs ydeevne og servicevenlighed.

Denne hjemmeside viser kun et udvalg af de tilgængelige sensorer baseret på de mest almindeligt bestilte. Hvis du ikke kan finde hvad du har brug for her, kontakt os endelig og vi vil med glæde undersøge dit specifikke sensorbehov.

Vores mest almindelige vand-overvågnings sensorer er:

  • Vandniveau (inklusiv brønd niveau)
  • Vandtryk
  • Vandstrøm

Følg venligst de nedenstående links for flere detaljer.

WL-FL – ULTRASONISK NIVEAU MÅLERWL-FL ULTRASONISK NIVEAU MÅLER

WL-FL-LU23/28/29 er alsidige niveaumålere, der leverer kontinuerlig niveaumåling af ned til 10 meters dybde. Denne berøringsfri væskeniveau sensor er ideel til at måle ætsende, ultra-rene, klistrede eller beskidte væsker, og bruges primært til lagertanke, dagstanke, pumpebrønde og processtanks niveau applikationer.

 

PRESSURE TRANSDUCER IP66 HEAVY INDUSTRIALPS TRYK TRANSDUCER (IP66/HEAVY INDUSTRIAL)

PS er en solid tryktransducer egnet til udendørs brug. Den måler vand- eller olietryk mellem 0-50 og 0-500 PSI. Den er nøjagtig nok til at overvåge vandingstryk ned til 15 PSI. Sensoren er bedømt IP66 og “Heavy Industrial CE”.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWL-LH100 – Vandniveau Probe

WL-LH100 er en neddykket vandniveau sensor til måling af højden på vandsøjlen over sensoren. Typisk nedsænkes denne sensor til bunden af en vandtank eller dam for at måle vandniveauet.

 

PLSWL-PLS – Vandniveau sensor med indbygget temperatur sensor

WL-PLS proben kan bruges til både overflade- og grundvands målinger. Den er udstyret med en keramisk kapacitiv tryk sensor, hvilket resulterer i langsigtet stabilitet og høj nøjagtighed. Sensoren er især resistent overfor mekanisk overbelastning og aggresive medier. Ved at kompensere for temperatur, vandets relative tæthed, og jordens gravitation måler probens elektroniske kredsløb tryk og temperatur og bestemmer ud fra dette vanddybden med høj repeterbarhed.

 

PLS-C lilleWL-PLS-C – Vandniveau probe med indbygget temperatur sensor og ledeevnecelle

Udover vandniveau og temperatur, måler WL-PLS-C ledningsevne og leverer derfor basale vandkvalitetsindikatorer. Den er bedst egnet til langsigtet brug med enheder med solpanel eller fast strømforsyning, og kan bruges til både overflade- og grundvandsmålinger. Dens gode kvalitet sikrer desuden langsigtet præcise målinger til et attraktivt pris/kvalitetsforhold.

Overvågning & Kontrol løsninger