Jord Sensorer

Jord Sensorer

smprobe

RanchMaster understøtter en lang række jordfugtighedssensorer for nøjagtigt og omkostningseffektivt overvåge jordens fugtighed. Jordfugtighedssensorer falder ind i to kategorier: multi-niveau og enkelt-sensor.

Multi-niveau prober er stænger hvis længde varierer mellem 60 og 150 cm med 6 til 15 sensorer fordelt langs stangens længde. Stangen bliver installeret i et jordboret hul. Dette arrangerement tillader at dataen bliver presenteret som et snit af jorden over tid. ALLE vores understøttede prober bruger kapacitans-princippet om jordfugtigheds tilnærmelse. På nuværende tidspunkt er de følgende understøttet:

  • AquaCheck
  • Sentek Enviroscan og EasyAg
  • Apcos EnviroPro
  • AquaSpy/Cprobe (ikke anbefalet for nye projekter)

Enkelt-sensor prober omfatter en række produkter der bruger en række måle-principper. Det følgende er en partiel liste:

  • Decagon 5TE – Enkelt kapacitans sensor, kombineret med jordtemperatur og EC
  • Decagon EC5 – Enkelt, økonomisk kapacitans fugtigheds sensor
  • WaterMark – En meget omkostningseffektiv sensor baseret på en gipsblok
  • Irrometer – En omkostningseffektivt jord tensiometer, der måler “plante opsugning” (målt i kPa) snarere end jordfugtighed

For detaljeret information om AquaCheck, Sentek og Decagon prober, click på linksne herunder:

 

SM3 SM-ACSUBSURFACE AQUACHECK JORDFUGTIGHEDS PROBE

SM-ACSUBSURFACE er en kapacitans-baseret multi-niveau jordfugtighedsprobe med 6 sensorer fordelt langs længden af proben, hvilket muliggør at samle et detaljeret datasæt om jordprofilen. Udover jordfugtighed/kapacitans leverer sensoren også jordtemperaturen for hvert niveau. Dette er en undergrundsprobe og bliver komplet begravet med kun ledningen over jorden.

 

 

 

5TE (1)SM-DD-5TE DECAGON 5TE JORDFUGTIGHED, TEMPERATUR OG EC PROBE

Vores SM-DD-5TE produkt er baseret på den velkendte 5TE sensor fra Decagon som lader dig overvåge elektrisk ledeevne (EC) udover blot volumetrisk vandindhold (VWC) og jordtemperaturen.

 

 

 

SM-DD-10HS DECAGON 10HS STOR VOLUMEN JORDFUGTIGSHEDSPROBE10hs

Decagon SM-DD-10HS lader dig måle vandindhold nøjagtigt, i tilfælde hvor en stor målevolumen er nødvendig, med minimal saltholdighed og tekstur-effekter i de fleste jordarter. Med en længde på 10cm, har 10HS en målevolumen på 1 liter. Forestil dig proben der løber langs en en liters flaske; flasken repræsenterer tilnærmelsesvis målevolumen. 10HS estimerer jordens volumetriske vandindhold indenfor den volumen.

Overvågning & Kontrol løsninger