RanchMaster Arkitekturen

RanchMaster Arkitekturen

Architecture

RanchMaster, udviklet og produceret af Ranch Systems i det nordlige Californien, er en modulær pakke af seks moniterings og styringsløsninger, der kører på en fleksibel hardware og software platform. Det giver vores kunder muligheden for at begynde med en simpel løsning som en Vejrstation og løbende tilføje funktionalitet. For eksempel kan Jordfugt monitering tilføjes senere og kombineres med ventil styring for at give en fuld vandingsstyring. Hver løsning er integreret i en brugervenlig, men alligevel avanceret programmodul, som til enhver tid kan aktiveres.

The RanchMaster Software eller “hjernen” i systemet ligger i “skyen” på en sikker server i et datacenter. Datacentret er 100% stabilt og sikkert, hvilket sikrer, at vores software er tilgængelige overalt og til enhver tid. Data fra marken tilgås on-line med en standard WEB browser på en computer, eller over mobilnetværket på en smartphone eller tablet. Softwaren sender og modtager typisk data over internettet og GSM mobil nettet eller et trådløst netværk forbundet til en RanchMaster hardware enhed placeret i marken. Softwaren består af 14 “faner”, der hver i sær svarer til forskellige funktioner brugt i de enkelte moduler. En “fane” kan for eksempel være Vandingsstyring. Programmet forstås intuitivt, og er hurtigt lært med minimal træning. Programmet kan let konfigureres af den enkelte kunde med et unikt sæt af zoner, udstyr osv. En summering af de vigtigste faner kan ses under RanchMaster Software menuen eller ved at klikke på nedenstående link:

Skrivebord • Real-Tids Kort • Vandingsstyring • Eksport data, Rapporter • Regler og alarmer • Virtuale sensorer

Den  innovative RanchMaster Hardware arkitektur består af forskellige trådløse kommunikation-, kontrol- og sensor-byggesten, der hurtigt kan konfigureres at løse et væld af opgaver. De er alle udviklet til mange års udendørs brug og skaber et stærkt netværk af enheder, der enten kan dele en fælles fælles adgang til internettet, eller have eget SIM kort og dermed fungere uafhængigt. RanchMaster Hardware er baseret på en åben arkitektur, der kan udvides, omkonfigureres og opdateres efter behov. Den er kompatibel med de fleste sensorer ligesom den kan integreres i overordnede styringssystemer. Hver enkelt hardware komponent er beskrevet under RanchMaster Hardware menuen eller ved at klikke på et af nedenstående link:

Vejrstationer  •  Trådløse enheder  • Ekspansion & Kontrol enheder  •  Vejr sensorer   •   Jord sensorer   •  Vand niveau & andre sensorer  • Kamera

RanchMaster er en velafprøvet teknologi, som over 500 kunder siden 2003 har installeret på deres vingårde, frugtplantager eller marker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Overvågning & Kontrol løsninger