Partnere

Ranch Systems Partnerskab

Ranch Systems samarbejder aktivt med andre førende firmaer. Vi har tre primære typer partnerskab der er beskrevet nedenunder. Hvis du er interesseret i at blive en Ranch Systems partner eller lære mere om vores partnerskabsprogrammer, kontakt os endelig på 415-884-2770 eller på email, sales@ranchsystems.com.

VIDERESALG- OG DISTRIBUTION PARTNERSKABER

Videresalgs og distributions partnere leverer fordelene ved Ranchs Systems’ teknologi til kunder verden over, og i processen får de en altafgørende konkurrencefordel i deres lokale markeder. Disse partnerskaber falder ind i de følgende kategorier:

  • Henvisnings Partnere: Firmaer der ikke er direkte forhandlere, men snarere anbefaler vores teknologi til projekter der udgør deres hovederhverv.
  • Forhandlere: Lokale firmaer der aktivt servicerer et lokalt geografisk marked og som leverer løsninger synergetisk med Ranch Systems’ teknologi. Disse firmaer er oplært i at installere og servicere vores produkter.
  • Distributører: Firmaer der handler som vores repræsentanter i større geografiske områder verden over. Disse firmaer understøtter desuden et netværk af forhandlere indenfor deres regioner.

Kontaktinformation for vores forhandlere og distributører

 

TEKNOLOGI PARTNERSKAB

Teknologi Partnere er producenter af komplementære teknologi produkter der er altafgørende for at færdiggøre en løsning til en kunde. Disse partnerskaber falder ind under de følgende kategorier:

    • Sensor producenter: Disse firmaer er essentielle for vores løsning, eftersom Ranch Systems ikke producerer vores egne sensorer. Disse partnerskaber fokuserer på at tilpasse specifikke sensorer til vores produkter og muliggøre maksimalt udbytte og laveste ejeromkostninger til slutkunden.
Envirotek AquaCheck_logov3 Sentek
Decagon hsti Davis

 

  • Software udviklere: Udviklere af software der udvider eller endda erstatter Ranch Systems softwaren, typisk fokuseret på særlige markeder eller behov.
esri logo OnFarmLogo_website
Vintel  fruitionSciences

 

 

  • Udbydere af Online Information: Disse firmaer leverer data og information (f.eks. luftbilleder og vejr) der kan blive vist på Ranch Systems brugerfladen.
Western Underground

 

 

OEM PARTNERSKABER

OEM partnere integrerer Ranch Systems hardware og software ind i deres egne løsninger, typisk omdesigner de produktets udseende for at passe til partnerens eget brand. Ranch Systems tilbyder sådanne partnere et komplet udvalg af R&D og tilpasnings tjenester til at forme specielle udgaver af vores produktlinje til at passe til hver partners specielle behov.

Disse typer partnerskab giver drastiske fordele. OEM partnere får adgang til Ranch Systems’ industriledende teknologi – hvilket betydeligt reducerer deres store R&D omkostninger og risici, imens de sparer år på udvikling. Ranch Systems stordriftsfordele og intense fokus på R&D driver desuden produktomkostninger ned og sikrer løbende tilgængelighed af banebrydende teknologi.

REINKE_FULL_COLOR ReinCloud_TM_RGB

 

Handelspartnere

Handelspartnere er firmaer der forstår design eller installation af løsninger med Ranch Systems produkter, specielt styrings- og kontrolløsninger.

  • Vandings Design og Forsyning (f.eks. flow meter og ventil specifikation og installation)
  • Elektrisk Design og Installation (f.eks. installation af relæ kontakter til pumpe-kontrol)
 platt petersoncat_logo  caltechpump
 McLean & Williams
 

Udstyrs Producenter

Producenter af gård-udstyr der gnidningsfrit kan blive integreret ind i Ranch Systems platformen

hfhauff

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Overvågning & Kontrol løsninger