Vandingsstyring

Vandingsstyring

Dette skærmbillede bruges til at definere vandingen for hver zone. Den viser en eller flere liner for hver ventil i zonen. Kalenderen i toppen bruges til at vælge den uge som ønskes vist eller redigeret. Vandingen kan kun redigeres frem i tiden, historiske datoer viser den aktuelt udførte vanding. For at indstille en vanding indtastes en kombination af tid(f.eks 16:30) og antallet af minutter der ønskes vandet (f.eks. 45) hvilket giver den ønskede åbning og lukning af ventilen en given dag. Hvis der ønskes flere aktivering af den samme ventil klikkes blot på “Tilføj linje” knappen for denne ventil. Vandingsstyring har link til andre vigtige funktioner:

  • “Indstillinger” knappen konfigurer hoved og injektion ventiler til at blive aktiveret automatisk sammen med ventilen i hver zone samt to “feedback” sensorer der bruges som bekræftelse og registrering af henholdsvis hoved og injektions flow. Her kan ogspå angives brugere, der skal alarmeres i tilfælde af fejl i vandingen.
  • Der kan også oprettes vilkårligt mange programmer, som senere let aktiveres med et enkelt klik.
  • “Simulering af flow” knappen beregner det fremtidige flow ved brug af det oprettede program, og giver dermed en let kontrol af at de planlagte vandinger ikke overskrider kapaciteten af pumpe og rør

Irrigation Schedule

 Skrivebord Real-Tidskort • Data eksport og rapporterRegler og AlarmerVirtuale sensorer

Overvågning & Kontrol løsninger