DLG og Ranch Systems indgår partnerskab

  • DLG-datterselskabet TNMIT har indgået en aftale om salg og service af Ranch Systems’ trådløse netværksløsninger til kontrol og overvågning i det moderne landbrug
  • Kunder hos DLG eller TNMIT kan udvide eksisterende IT-aftaler med branchens førende løsninger indenfor alt fra tørreri styring til markovervågning.

DLG har via datterselskabet TMNIT indgået en partnerskabsaftale med amerikansk Ranch Systems, hvis patenterede netværksløsninger sikrer enestående styring, kontrol og fleksibilitet i det moderne landbrug. Netværksløsningerne kan skaleres, så de virker for en enkelt enhed eller sofistikerede netværk, der kan dække alle landmandens behov for trådløs overvågning og kontrol.

Aftalen er kommet i stand efter teknologivirksomheden TNMIT har gennemført grundige tests af systemet.

”Vi har gennemført grundige tests i efteråret af en lang række af Ranch Systems produkter. Vi har på udkig efter et system, der kunne bruges uanset kundens behov – og uanset landbrugets størrelse. Det er en unik løsning, som de danske landmænd nu har mulighed for at bruge,” siger Peter Søby, direktør i TNMIT.

Det netop indgåede partnerskab betyder, at TNMIT i fremtiden vil stå for salg og servicering af danske landmænd, mens Ranch Systems får adgang til en betydelig kundebase af nogle af verdens mest ressourceeffektive landmænd.

”Hos Ranch Systems Europe oplevede vi et større gennembrud denne sommer med en række produkter specialdesignet til danske landmænd, hvilket har været med til at ændre kundernes efterspørgsel. TNMIT har erfaringen og ekspertisen til ikke blot at udbrede vores kundekreds, men samtidigt sikre den driftssikkerhed og stabilitet vores systemer har været kendt for,” siger Thomas Christfort, CEO for Ranch Systems Europe.

Fremover vil du derfor som kunde hos DLG, eller TNMIT, have mulighed for at udvide dine allerede eksisterende IT aftaler med branchens førende løsninger indenfor alt fra tørreri styring til markovervågning.