Tilbehør

Tilbehør

Der er en række tilbehør og reservedele der kan blive købt som del af et RanchMaster system:

Sol Paneler

SP-20 og SP-45 Sol Paneler

solar panel

SP-20 og SP-45 er solide 20W og 45W solpaneler, disse kommer med et kraftigt aluminiums monteringsbeslag til pæl.

 

Kabler

ANT-EXT – Antenne Forlængere

AntExttransparentAntenne forlængere bruges når telemetri-enheden sidder nær jordoverfladen og antennen skal sidde på toppen af pælen. Antenne forlængere kan blive brugt med 2.4 GHz eller 900 MHz radioer og inkluderer antenne stik og monterings hardware. På nuværende tid, kan antenneforlængerne fås i længderne 3, 4.5 og 7.5 m.

 

 

CBL-EXT Forlænger Kabler

6PEXTtransparent

CBL-EXT er en gruppe kabler specifikt for at forlænge kabellængden på sensorer og udstyr forbundet til Ranch Systems telemetri enheder. Ranch Systems kabler er lavet af UV-stabilt, nedgraveligt kabel af højeste kvalitet og vandtætte stik.

 

 

CBL-RELAY Relæ “Pigtail” Kabel

6PTAILTransparent

CBL-RELAY er et kabel specifikt til at forbinde dobbelt-port relæ stikket på EXP-DCL udvidelseskortet (på en RS300) med bar ledning til en eller to DC latching ventiler. Ranch Systems kabler er lavet af UV-stabilt, nedgraveligt kabel af højeste kvalitet og vandtætte stik.
 

 

CBL-SENSOR Sensor “Pigtail” Kabler

6PTAILTransparent

Sensor “pigtail” kabler leverer bar ledning i den ene ende og et stik i den anden. De bliver brugt når der skal forbindes til sensorer der har en ledning eller terminal blok forbindelse; disse er ofte gamle sensorer fra andre systemer.

 

 

CBL-ADP Adapter Kabler

CBL-RS8P6P4P

Adapter kabler er kabler der enten bruges til at omdanne en type stik til en anden, eller splitte et stik. Der er på nuværende tidspunkt 5 forskellige adapter kabler tilgængelige.

 

CBL-CUSTOM Brugerdefinerede Kabler

6PEXTtransparent

Brugerdefinerede Kabler kan blive udstyret med enhver type stik på en eller begge ender og de laves i alle længder. Prisen på et brugerdefineret kabel er $9 per meter plus et grundbeløb bestående af $50 der dækker prisen på stikkene og produktionen.

 

 

COM-RS232USB – USB Kommunikations Kabel – RS232

CBL-RS232USB

COM-RS232USB er et kvalitets kommunikations kabel der tillader RS232 terminal kommunikation med RM210 baser og, hvis kombineret med CBL-RS8P6P, RS300 enheder.

 

Batterier

BAT-RS Enhed Batteri Pakker

BAT-RS12NIMH

BAT-RS1202T-MO og BAT-RS1204T-MO er højkvalitets Nikkel Metal Hybrid genopladelige batteri pakker designet specifikt for Ranch Systems RS300 enheder.

Overvågning & Kontrol løsninger