Firma Oversigt

Firma Oversigt

Grundlagt i 2005, er Ranchsystems et etableret høj-teknologisk firma fokuseret på trådløse løsninger til overvågning af marker og miljømæssige anvendelser. Baseret på vores status som markedsleder i Californien har vi udvidet på verdensplan siden 2008. Vores patenterede teknologi er unik når det kommer til bredden og modulariteten af vores løsninger: fra en enkelt cellulær enhed der overvåger en enkelt temperatur eller tank til en konkurrencedygtig pris, hele vejen til sofistikerede gård-dækkende netværk med trådløs overvågning og kontrol af hele gro- og vandingscyklussen i realtid, med tilføjelser som kameraovervågning. Selvom vores hovedfokus er på landbrugsmarkedet er vi i stigende grad begyndt at servicere andre markeder som f.eks. miljømæssig overvågning hvor robust trådløs datalogging på afsides og barske beliggenheder er nødvendigt.

Vores grundlægger, Jacob Christfort er en tidligere topchef i Oracle der kombinerede hans tekniske viden med hans families historie indenfor landbrug, i starten blot for at opfylde hans ranchs egne behov (læs Jacobs biografi). Fra den begyndelse, ekspederer Ranch Systems nu nogle af de største navne indenfor vinindustrien og andet landbrug.

Vi samarbjeder med kvalificerede forhandlere for at sikre den bedste kunderservice verden over. Vi tager gerne imod forespørgsler der omhandler repræsentation i USA og Europa. Endvidere, hvis du er en producent der søger hurtigt at inkorporere den nyeste telemetri- og sensorteknologi i din løsning, tilbyder vi en række teknologi licensstrukturer, herunder salg af udstyr og software under privat mærke. Vi tager gerne imod dine OEM forespørgsler.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Overvågning & Kontrol løsninger